Το Business Vision ERP ως Υπηρεσία – SaaS

ti_parexoume

Η πλέον σοβαρή εναλλακτική προσέγγιση για τις επιχειρήσεις που θέλουν να αποκτήσουν προηγμένες δυνατότητες πληροφοριακών συστημάτων, να είναι ανταγωνιστικές αλλά χωρίς να δεσμεύσουν ίδια κεφάλαια είναι η λύση μιας πλατφόρμας «σύνννεφο» (cloud) και λογισμικού ως υπηρεσία (Software as a Service). Είναι πλέον σαφές ότι η αγορά του cloud computing αναπτύσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και δικαίως πλέον θεωρείται ως επιχειρησιακή ανάγκη, οι δε επιχειρήσεις που υιοθετούν τις λύσεις αυτές πολλαπλασιάζονται.

Επιλέγοντας μια τέτοια συνδρομητική υπηρεσία η κάθε επιχείρηση καλύπτει με τον προσφορότερο και τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τις μηχανογραφικές της ανάγκες χωρίς να δεσμεύει πολύτιμους πόρους για την προμήθεια και αναβάθμιση του εξοπλισμού (hardware) και του λογισμικού (software). Επιπλέον με τις περιοδικές αναβαθμίσεις των εφαρμογών λογισμικού όλοι οι πελάτες έχουν το πλεονέκτημα να αξιοποιούν νέες λειτουργικές δυνατότητες και χαρακτηριστικά χωρίς πρόσθετο κόστος.


Σε ειδικές περιπτώσεις που οι ανάγκες των επιχειρήσεων επιβάλλουν μια εξειδικευμένη λύση (custom solution), το λογισμικό προσαρμόζεται ανάλογα από την εταιρία μας.


Η επιχείρηση και οι πελάτες της αποκτούν πρόσβαση στις διαδικτυακές εφαρμογές (web based) μέσω του internet από οποιοδήποτε σημείο και η διαχείριση των πληροφοριών γίνεται με ασφάλεια από κάθε συσκευή (PC, laptop, mobile, tablet κλπ) που διαθέτει κάποιον από τους γνωστούς φυλλομετρητές (browser).

Το Business Vision ERP ως ένα σύγχρονο και αξιόπιστο διαδικτυακό ERP με απίστευτες λειτουργικές και B2B, B2C δυνατότητες κατάλληλο για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις των περισσότερων κλάδων δραστηριότητας προσφέρεται ως συνδρομητική υπηρεσία (SaaS) με πολύ χαμηλό κόστος. Το σύστημα υποστηρίζει τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα.

Προσφέρεται σε δύο διαφορετικές Εκδόσεις με ανάλογες δυνατότητες:

table1